Spijlen- en glazen balustrade tuin

Deze slanke, strakke en stijlvolle balustrade van metaal in combinatie met glas zorgt voor een mooie en veilige afscheiding van de tuin met het lager gelegen water.

Zwevende kleurrijke design trap

Zwevende traptreden, ledverlichting in de trapleuning en een bijpassende bar, afgewerkt in een frisse kleur. Deze trap heeft veel unieke kenmerken.

Muizentrap en balustrade

Stijlvolle design trap ook wel muizentrap genoemd, met bijpassende balustrade voor een vrijstaande woning in Abcoude. De trapboom is uit een stuk gemaakt voor een naadloze afwerking in een mat zwarte coating.

Toegangstrap kantoorgebouw Almere

Voor toegang tot het dak en de machinekamer van de lift was het noodzakelijk om de losse ladder te vervangen voor een degelijke wit gecoate toegangstrap met antislip treden.

Constructie grachtenpand Prinsengracht Amsterdam

Prachtig werk voor de renovatie van een grachtenpand op een schitterende locatie aan de Prinsengracht in Amsterdam. S.B. Werkt  heeft niet alleen de constructie van de achtergevel gerealiseerd maar ook de hulpconstructies en de nieuwe draagconstructie van de verdiepingsvloeren.

Design stellingkast

S.B. Werkt maakte deze stellingkast van wapeningsstaal op maat zodat deze perfect op zijn plek past.

Cortenstalen Waterval

Er zijn specials en er zijn specials! Deze Waterval van cortenstaal is met recht een echte special, geheel op maat gemaakt.

Stalen taatsdeuren met kozijn

Voor deze opdrachtgever heeft S.B. Werkt in hun woonhuis al eerder de staalconstructie en een schitterende trap mogen maken. Dit tweetal stalen deuren met kozijn en zijlichten waren dan ook de spreekwoordelijke kers op de taart.

Cortenstalen bloembakken

Op maat gemaakte bloembakken van cortenstaal. De bloembakken zijn door de onzichtbaar gemonteerde wielen ook nog eens verplaatsbaar. Handig!